Beter Uit Vakantieparken

Walsdorf

 
 
logo Walsdorf

Walsdorf, in the heart of Luxembourg's nature

Our unique holiday park Walsdorf is located on the southern border of the Luxembourg Ardennes. With its beautiful location in a small valley at the edge of the forest, Walsdorf Park is the place to relax in nature. Take a forest walk directly from the entrance or visit the viewpoint of the village of Walsdorf, with views over the entire region. Or of course visit historic cities such as Vianden, Echternach and Luxemburg City!

When can we receive you at Walsdorf Park?

 
  • Pitches and spacious safari tents
  • Mobil-homes on hill
  • Recreation program for all ages
  • Luxe lodgetenten voor 5 personen
  • Gezellige horeca op het park
 
 
 
Let op!

Walsdorf bijna vol in de zomer van 2024...

Er is de afgelopen maanden erg hard geboekt voor de zomer 2024 op Vakantiepark Walsdorf. We zitten dus bijna vol en onze 'Zoek & Boek'-module op de website geeft voor sommige data geen zoekresultaten meer.

Wilt u weten op welke data wij nog wel beschikbaarheid hebben voor kampeerplaatsen en accommodaties? Klikt u dan op de button, dan helpen we u verder.

 
 

The park map

Map of Walsdorf
 

Welcome to Walsdorf!

Have you never been to Walsdorf before? Maybe this video will help you to make a good choice. In this video, we show a tour of the park, so that you'll have an idea of what it looks like. Keep the map at hand and join the tour!

 

Camping Pitch XL

Spacious place with area from 120 m2
More

Camping pitch

The holiday park has spacious pitches, separated by low beech hedges.
More

Glamtent Moselle

Spacious glamtent with furnacing
More

Safari tent La Rochette

The luxury La Rochette safari tents are equipped for up to six people.
More

Lodge tent Eifel

Spacious lodge tent with great comfort
More

Mobilhome Mullerthal

Modern mobilhome with a nice field and terrace set
More

Lodgetent Beaufort

Kamperen in stijl, oftewel glamping. Dat is kamperen in onze luxe lodgetent Beaufort.
More

Mobilhome Mullerthal Deluxe

Mobilhome tres luxe avec box spring
More

Christelijk vakantiepark Walsdorf in Luxemburg

De christelijke Beter Uit vakantieparken bestaan al meer dan 20 jaar. Al duizenden christelijke gezinnen gingen u voor met een boeking op camping en vakantiepark Walsdorf. De christelijke parken van Beter Uit zijn dan ook parken gericht op de familie ervaring.

Op vakantiepark Walsdorf is bijvoorbeeld een aansprekend christelijk recreatieprogramma speciaal voor kinderen in allerlei leeftijdsgroepen. Het programma loopt uiteen van kinderland tot aan boogschieten en een volleybaltoernooi.

Een christelijke vakantie

Samen geloven, samen beleven is de slogan van de Beter Uit vakantieparken. We doen er alles aan om dit ook echt uit te dragen. In Luxemburg heeft u de mogelijkheid verschillende kerken te bezoeken. Daarnaast worden er in het hoogseizoen ook kerkdiensten gehouden op de christelijke camping en vakantiepark Walsdorf. Zo geloven en beleven we samen. Het programma en de voorgangers vindt u hier.

Lees meer over onze christelijk identiteit ›

Naast kerkdiensten zijn er ook sing-ins, bijbelstudies en andere christelijke activiteiten gedurende het hoogseizoen. Hiervan wordt u op de hoogte gehouden tijdens uw verblijf. De eerder genoemde activiteiten dragen bij aan de unieke en ongedwongen sfeer op vakantiepark Walsdorf.

Gasten beoordelen ons met een negen

De veelzijdigheid van het gezellige vakantiepark Walsdorf is een belangrijke factor voor een geslaagde vakantie. Dankzij de ligging in de prachtige natuur, de verscheidenheid in (ruime) kampeerplaatsen en mobilehomes is er voor jong en oud een prachtige vakantie te beleven. Dit is ook terug te zien in de beoordelingen van vakantiepark Walsdorf.

Gasten beoordelen ons met maar liefst een negen. Daarmee is Walsdorf het best beoordeelde christelijke vakantiepark van Luxemburg.

Vakantie vieren op een christelijk vakantiepark? Bekijk onze accommodaties en onze ruime aanbod hier ›