Vell EmpordàSearch & BookRecreatieBeter Uit Holiday parksAbout usBeter Uit Holiday parksAbout usLa DrailleWalsdorf

Kampeerplaats

Availability and Price
 

Location

Spain, Girona, Garriguella
 

Amenities

 1. Power connection
 2. In a cozy street
 1. Typically Spanish
 2. Paved surface
 1. Near water tap
 

Description

kampeerplaatsen in gezellig straatje

De kampeerplaatsen variëren van 60 tot 80 m2 en zijn voorzien van elektriciteit. De plaatsen zijn afgebakend en voorzien van een geëgaliseerde, harde ondergrond. De plaatsen zijn erg schaduwrijk.


Er is altijd plaats op Vell Emporda voor u. Ook als het Beter Uit gedeelte is volgeboekt. Wij zorgen ervoor dat u een plaats krijgt in de omgeving van Beter Uit op Vell Emporda. Bel met de receptie van La Draille en we helpen u graag: +33 565326501 of 088 3100580 (optie 1)

8 reviews


 1. 8.8

  Prachtig zwembad en heerlijk restaurant

  August 2020 - Daniël d.

 2. 8.7

  Heerlijk zwembad, gastvrij ontvangst doorfam Westerduin, omgeving is prachtig en heerlijk rustig vergeleken met Frankrijk waar we aantal jaren geweest zijn. Iedereen vond het een fijne vakantie dus alweer geboekt voor DV volgend jaar!

  August 2019 - L.E. M.

 3. 8.3

  -De Beter-uit sfeer waar het gastechtpaar een grote (positieve) rol in heeft gespeeld. -Veel te doen in de buurt. -Heerlijk zwembad. -Goede wasmachine en centrifuge. -Prima douches.

  August 2019 - Dirk G.

 4. 8.2

  Gemoedelijke sfeer, warm welkom door Rein en Gerrie Mooie afwisselende kust, leuke havenplaatsjes en een mooi stuwmeer waar je zo met de auto aan het strand kon parkeren Mooi zwembad Mooie reis samen naar Barselona gemaakt. Leuk animatie team

  July 2019 - Jan V.

 5. 8.2

  Wij hebben genoten op Vell Emporda. Rein en Gerrie hebben ons hartelijk ontvangen. De sfeer op het park is gemoedelijk en heel gezellig. Leuke activiteiten worden georganiseerd. Het sanitair is schoon en het zwembad is mooi groot.

  August 2019 - J. P.

 6. 8.7

  Fantastisch zwembad! Alleen daarvoor kom je al terug!

  July 2019 - Ton N.

 7. 8.6

  Gezellig, schoon,mooi weer, fijne gesprekken en mooie diensten. Rein en Gerrie geven echt meerwaarde aan onze vakantie.

  August 2019 - J.H. v.

 8. 8.4

  De zeer persoonlijke ontvangst en interesse van het pastoraal team Rein en Gerry Westerduin. Zij maakten onze vakantie echt tot een waardevol verblijf. Met passie en liefde waren zij er altijd voor de gasten en dat deed ons goed. Ook de dienst en het samen zingen in het kerkje waren waardevol.

  July 2019 - Suzanna W.