La Draille

Mobilhome Toulouse

Availability and Price
 

Location

France, Dordogne, Souillac
 

Amenities

 1. single bed: 4
 2. Double bed: 2
 3. Shower
 4. Bathroom
 1. Gas furnace
 2. Terrace
 3. Toilet
 1. Table-top fridge
 2. dishwasher
 3. Fully furnished
 

Description

🎉NIEUW IN 2023🎉 6-persoons mobilhomes Toulouse (tot 8 personen met bijzettent)

Vanaf het seizoen 2023 kunt u op La Draille verblijven in deze prachtige nieuwe mobilhomes Toulouse. De moderne en comfortabel ingerichte mobilhomes zijn geschikt voor zes personen. Graag plaatsen we een bijzettent voor u, zodat u met acht personen vakantie kunt vieren in deze prachtige mobilhomes!
 
Binnen vindt u drie slaapkamers, deze zijn opgedeeld in een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en twee kamers met twee 1-persoonsbedden. Een eventuele bijzettent voor twee extra personen plaatsen we graag naast de accommodatie. De mobilhomes worden ingericht met een gezellige woonkamer en een uitgebreide keuken inclusief vaatwasser!
 
De comfortabel ingericht woon-/ eetkamer nodigt uit om gezellig samen te ontbijten of de avonden te genieten. De houten veranda vormt een ideale uitbreiding op de woonkamer, hier geniet u van de lange Franse zomeravonden.

Zoekt u een verblijf voor 8 personen? Dan kunt u Toulouse 8 boeken. Wij zullen een extra 2 persoonstent bijplaatsen voor u. Hier zijn extra kosten aan verbonden van €7,00 p.p.p.n. Als u interesse heeft neem dan contact met ons op.


Benieuwd naar wat er aanwezig is in deze accommodatie? Klikt u dan op de inventarislijst.

4 reviews


 1. 9

  No review left

  September 2023 - Marjan H.

 2. 8.3

  No review left

  August 2023 - Steven W.

 3. 9.8

  No review left

  July 2023 - Kevin B.

 4. 8.8

  No review left

  June 2023 - M.D. d.