Camping pitch XL

 1. Search & Book
 2. La Draille
 3. Camping pitch XL
Availability and Price
 

Location

France, Dordogne, Souillac
 

Amenities

 1. Over 140m2
 2. Power connection
 1. Green spot
 2. Near water tap
 1. Spacious spot
 

Description

Camping is unforgettable on the very spacious pitches, which are separated by shrubs and hedges, in the middle of French Dordogne.

Bring your own tent, caravan or folding trailer. The pitches have electric hook-up points. A water tap and sanitary facilities are situated centrally. An excellent starting point for playing, swimming and meeting. In short, recreating at La Draille is a special experience.

3 reviews


 1. 8.8

  Prima, heerlijke ontspannen vakantie gehad

  August 2020 - A.P. K.

 2. 8.2

  We zijn dit jaar voor de derde keer geweest. We hebben opnieuw genoten met name omdat we op goed geluk vanuit Normandië zijn heengereden. Gelukkig waren jullie flexibel. Aandachtspunt zijn de wasmachine. Graag ook de uitleg en aanwijzigingen in het Nederlands vermelden. Het late en lange wegblijven onder de jeugd is jammer. Onder de campinggasten die het aanging werd in mijn ogen lacherig gedaan over dit fenomeen. Alsof het er nu eenmaal bij la Draille hoort.... Jeugd begeeft zich na sluitingstijd buiten de camping om zich vervolgens te buiten te gaan en laat op het park te verschijnen. Het is wachten op het eerste ongeval met God verhoedde wat voor gevolgen. Het zou fijn zijn als dit tij gekeerd kan worden. In de tijd dat onze kinderen wat ouder zijn .....😉

  July 2020 - Sjoert V.

 3. 8.6

  Positieve en gezellige sfeer met veel gezamenlijke activiteiten

  July 2020 - Anton W.