Beter Uit Vakantieparken

De lodgetenten van La Draille

Kijkt u ook zo uit naar de zomervakantie? Wij zijn er helemaal klaar voor! En waar kunt u de zomervakantie beter doorbrengen dan op La Draille, heerlijk genietend in de Franse zomerzon.

Om u alvast wat op weg te helpen richting de juiste accommodatie komende zomer hebben we onze tenten op een rijtje gezet. Zo wordt de keuze een stuk eenvoudiger. We zien ernaar uit u komende zomer te verwelkomen!

Lodgetent Bordeaux
Deze tenten zijn gelegen op het voormalige tennisterrein, achter de Chalets La France. Hier verblijft u met maximaal 6 personen. De binnenkant is volledig afgewerkt in steigerhout en zijn voorzien van twee slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en de andere kamer met twee stapelbedden.

De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel in contemporary stijl. De keuken is ingedeeld met een grote houten tafel voor 6 personen en een modern keukenblok met grote koelkast.

Het terras is overdekt, hier kun je heerlijk genieten in de loungeset. De tent kan helemaal opengeritst worden, zodat je een grote ruimte creëert met het overdekte terras.

Slaapkamers : 2
Capaciteit : 6 personen
Badkamer en toilet : Ja
Keuken : Ja
Houten veranda : Ja
Soort tuinset : Loungeset
Locatie : Achter de La France Huisjes op het vroegere tennisterrein, combinatie met 3 Rocamadourtenten

Luxe lodgetent Cahors
Deze luxe tent is gelegen in het midden van ons vakantiepark en biedt ruimte voor 8 personen. Deze lodgetent heeft drie slaapkamers: één slaapkamer met een tweepersoonsbed, een tweede slaapkamer met twee stapelbedden en de derde kamer met één stapelbed.

De grote woonkamer is voorzien van een moderne hoekbank, een ruime tafel voor 8 personen en een keukenblok met een grote koelkast. Het grote terras is overdekt en ook hier voorzien van een ruime tafel en twee ligbedden. Deze tent is niet voorzien van sanitair, maar het sanitairgebouw is vlakbij.

Slaapkamers : 3
Capaciteit : 8 personen
Badkamer en toilet : Nee
Keuken : Ja
Houten veranda : Ja
Soort tuinset : Loungeset en een extra picknickbank
Locatie : In de buurt van Gourdontenten, niet ver van het sanitairgebouw en het zwembad


Lodgetent Gourdon

De luxe lodgetent Gourdon, biedt plaats aan 5 personen, is dicht gelegen bij het sanitairgebouw en van alle gemakken voorzien. De lodgetent heeft twee slaapkamers, waarvan de eerste met een tweepersoonsbed en de andere kamer een stapelbed met een tweepersoons onderbed en éénpersoonsbed erboven. Het voorgedeelte van de tent is voorzien van een keukenblok met grote koelkast. De tent kan helemaal opengeritst worden, zodat je een grote ruimte creëert met het overdekt terras waar je een tafel en stoelen voor 5 personen vindt.

Slaapcabines : 2
Capaciteit : 5 personen
Badkamer en toilet : Nee
Kampeerkeuken : Ja
Houten veranda : Ja
Soort tuinset : Loungeset
Locatie : Straatje op verbindingsweg sprookjesbos, dichtbij sanitair en zwembad

Gourdon
Brive tent

Luxe lodgetent Brive
De luxe lodgetent Brive is gelegen voor op het park gelegen en makkelijk dicht bij het sanitairgebouw.

De binnenkant is volledig afgewerkt in steigerhout en voorzien van drie slaapkamers: De eerste met één tweepersoonsbed en de beide andere kamers met een stapelbed met onderschuifbed.

Deze glampingtent heeft een ruime keuken met keukenblok, grote koelkast ,een hoge buffettafel met twee stoelen. In de voorruimte van de tent vindt u een grote tafel en stoelen voor 8 personen. Ook dit alles in steigerhout. De tent kan ook helemaal opengeritst worden zodat ook hier een grote ruimte creëert kan worden met het overdekt terras waar u een tafel bank en 2 grote stoelen vindt, alles in steigerhout.

Slaapkamers :3
Capaciteit : 8p
Badkamer en Toilet : Nee
Keuken : Ja
Houten veranda : Ja
Soort Tuinset : Loungeset, alsook picknickbank
Locatie : Begin park

Luxe lodgetent Belle vue:
De luxe lodgetent Belle vue is heel apart door de mooie ligging hogerop gelegen op het park en nog eens een bovenverdieping heeft waar u van het mooie uitzicht kunt genieten. De bovenverdieping is voorzien van 2 ruime slaapkamers met elk 2 stapelbedden. Beneden bevindt zich de ouderslaapkamer met een 2 persoonsbed, badkamer met douche en toilet, een ruime keuken met inductiekookplaat en  grote koelkast. De tent kan ook volledig opengeritst worden zodat u een extra grote ruimte kunt creëren.
Het ruime terras is voorzien van een lounge set waar u heerlijk kunt genieten van alle rust.

Slaapkamers: 3
Capaciteit : 6 personen
Badkamer en toilet : ja
Keuken : ja
Open houten terras : ja
Soort tuinset : ja,
Locatie : hogerop gelegen met prachtig uitzicht

 

 

Lodgetent St. Emilion:
Luxe lodgetent op gezellig veld en comfortabel ingericht.
Genieten van de luxe van een bungalow en de vrijheid van een tent. Deze accommodatie voor 5 personen staat op een geëgaliseerde harde ondergrond en beschikt over een woongedeelte, een keuken met eetgedeelte en twee aparte slaapkamers. De picknicktafel is zowel in de tent te gebruiken, als daarbuiten. Geniet van je maaltijden in de buitenlucht wanneer je dat wilt of neem plaats op het ruime overdekte vlonderterras waarover deze accommodatie beschikt. De lodgetent is ook voorzien van een loungeset.

Slaapkamers : 2
Capaciteit : 5 personen
Badkamer en toilet : neen
Keuken : ja
Houten overdekt terras : ja
Loungeset : ja
Locatie : op een mooi en rustig gelegen veldje