Boek nu uw vakantie naar Kroatië - bekijk de verblijfsmogelijkheden en de prijzen
 

Op vakantie in Kroatië

Goed nieuws, want we gaan ons aanbod voor familiereizen uitbreiden. In de komende zomer willen we als Beter Uit familie het 'samen geloven, samen beleven'  ook in Kroatië in de praktijk brengen.  Tijdens de komende zomer zijn er per week 10 appartementen  in het onderstaande complex voor de Beter Uit families beschikbaar. Ook zal er tijdens uw verblijf een eigen Beter Uit voorganger aanwezig zijn!

GARDEN PALACE RESORT

In het prachtige en pittoreske havenstadje Umag hebben we een schitterende locatie gevonden. Het Garden Palace Resort is gelegen aan de Kroatische kust.

De 4, 5 of 6 persoons appartementen zijn voorzien van alle gemakken zoals een airco, volledig uitgeruste keuken, eetkamer, zitruimte, flatscreen TV en uiteraard is er gratis WiFi. Bij het appartementencomplex is een restaurant waar u heerlijk kunt genieten van ontbijt en diner. (excl.). Ook is er een privé parkeergarage, ter plaatse kunt u een parkeerplaats reserveren.

ER OP UIT

De omgeving nodigt u zeker uit om er op uit te gaan. In de omgeving van het complex zijn diverse stranden te vinden met een mix van kiezel, rots en zand. Op de stranden zelf is er veel watersportvermaak, zijn er diverse speeltuinen te vinden en kunt u uiteraard een ligbed met parasol huren.

Maak zeker ook eens een wandeling door de haven van Umag. U vindt hier tal van gezellige restaurantjes en taverna’s waar u een heerlijk net gevangen visje kunt bestellen.

Hoe leuk is het om een  bezoek aan het aquarium te brengen, hier komt de onderwaterwereld tot leven en kunnen de kinderen de diverse zeedieren uit de Adriatische Zee spotten. Of ontdek de omgeving door met elkaar in het toeristentreintje naar Katoro te stappen en geniet onderweg van de prachtige kustlijn van Istrië.

Wij bieden u deze appartementen aan in de periode van 9 juli t/m 20 augustus 2021. De prijzen per week zullen naar alle waarschijnlijkheid eind januari 2021 bekend worden. Vanaf dan zal deze gezinsvakantie naar Kroatië ook te boeken zijn. Bij interesse kunt u zich onder aan de pagina opgeven om hierover op de hoogte te worden gehouden.

Hieronder is meer informatie te vinden over de accommodatie, de stad Umag en bezienswaardigheden in de omgeving.